Over ons

Over Radiostations.nl – De online radio portal van Nederland

In het jaar 2020 zijn wij live gegaan met de Nederlandse radio-portal Radiostations.nl. Als eerste Nederlandse radio platform is naast alle landelijke, regionale en lokale radiozenders, ook alle podcasts aangeboden aan luisteraars van het platform.

De website is opgericht en afgestemd om de website gebruikers en radio luisteraars een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke platform aan te bieden. De website is zo ingericht dat je in een oogopslag alle radiozenders/podcasts, en de daarbij behorende themapagina’s direct naast- en/of onder elkaar gesorteerd zien staan. Zo kun je snel je favoriete radio luisteren en altijd vinden wat je zoekt. Het radio luisteren via internet zal een ervaring worden!

Radio luisteren via internet

Het aanbod van Radiostations.nl bestaat uit een combinatie van radiozenders en podcasts. Je vindt er niet alleen landelijke, lokale en regionale omroepe, maar ook alle commerciele radiozenders op onze radio-portal. Ook aan de kinderen is gedacht!Zo hebben naast de landelijke bekendheden als Radio 10, Radio 1, Radio 2,  Funx, Q Music, Sky radio etc., ook radiozenders voor de kinderen zoals o.a., Radio Efteling, Tomke Kids, RadioNL Kids enz. Zo is er dus voor een ieder wat de oor wilt horen.

Wij wensen iedereen heel veel luisterplezier en muzikale groeten.

Enjoy en geniet van het online radio luisteren op radiostations.nl!