FAQ

Wat is Radiostations.nl?
Radiostations.nl is een online radio portal uit Nederland met meer dan 150+ nationale en regionale radiozenders met o.a., Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica, RTV Rijnmond, FunX, Radio 2, Radio 10 etc.! Klik direct op een radio zender en luister direct naar je favoriete radiostation!

Kan ik met radiostations.nl gratis muziek luisteren?
Ja, via onze website kun je altijd gratis radio luisteren naar meer dan 100 radiozenders.

Ik hoor niks bij het radio luisteren.
Bij het ontwikkelen van Radiostations.nl hebben we rekening gehouden met zoveel mogelijk besturingssystemen en webbrowsers om het radio luisteren ervaring optimaal te maken. Heb je toch problemen bij het luisteren naar een radiozender, neem dan contact met ons op en geef aan om welke radiozender het gaat, wij gaan dan direct voor je aan de slag zodat het online radio luisteren snel weer lukt.

De radio verbinding valt weg.
Een slechte (draadloze) internetverbinding, of andere downloads op de achtergrond van je computer/browser kunnen verschillende problemen veroorzaken. Eventueel kun je de mobiele versie van Radiostations.nl gaan gebruiken en direct weer radio luisteren.

Kan ik Radiostations.nl gebruiken op mijn mobiele telefoon?
Surf je met je mobiele telefoon naar Radiostations.nl, dan belandt automatisch op de mobiele versie van onze radio site. Hier kun je op een favoriete radiozender klikken en direct online luisteren. Ook als je de webpagina afsluit om bijvoorbeeld te whatsapp’en, dan breekt de verbinding niet en speelt de zender op de achtergrond af zodat jij ongestoord verder kunt.

Ik mis een radiostation.
Op Radiostations.nl zijn nagenoeg alle landelijke en regionale radiozenders te vinden.
Mis je toch een zender op Radiostations.nl? neem dan contact met ons zodat wij kunnen kijken of de radiozender opgenomen kan worden in he overzicht.

Op welke frequentie vind ik een zender?
Radio frequenties verschillen per gemeente, daarom verwijzen je voor een frequentieoverzicht door naar de aanbieder van je radiosignaal, of naar de website van de radiozender. Voor lokale radiozenders kun je kijken tussen ons radio categorieën ‘’landelijk, regionaal of lokaal”.

Kan ik radio luisteren terwijl ik verder surf?
Wil je onafgebroken radio luisteren en toch willen surfen op internet, dan kun je beter de mobiele versie van Radiostations.nl gebruiken. Helaas is het radio luisteren en surfen op desktop nu niet mogelijk. In de toekomst zullen wij hieraan werken en een betere gebruikservaring bieden aan onze radio luisteraars.

Ik heb een vraag over een radio uitzending.
Radiostations.nl maakt zelf geen programma’s of beantwoord geen aanvragen/verzoeken voor nummers. Daarom kun je je vraag beter stellen aan de omroep die het programma uitzendt via hun website.


Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via deze pagina.